06.07.2018

Vil du være med til at sikre evidensen af sociale innovationer? Kom og hjælp os med at styre vores RCT evalueringer sikkert i hus.

nyhed

Har du styr på økonometrien, er glad for STATA og dataarbejde, god til at få ting til at lykkes og have mange bolde i luften –  og vil du være med til at skabe det absolut bedste evidensgrundlag for indsatser, der giver børn og unge gode forudsætninger for at indgå aktivt i uddannelse, job og fællesskaber? Så er her en skræddersyet stilling til dig som evalueringskoordinator i vores interventionsenhed.

 

Om interventionsenheden

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed har vi en ambition om at skabe vidensbaseret nytænkning. Vi arbejder i krydsfeltet mellem evidens og social innovation.

 

Dette kræver, at vi er et meget fagligt orienteret miljø. Vi arbejder i tværfaglige teams og alle leverer høj faglig kvalitet til de fastsatte deadlines. Du trives med at blive en del af et stærkt hold af sociale innovatører, servicedesignere, antropologer, økonomer, sociologer m.fl.

 

Sammen tager vi altid udgangspunkt i forskningsviden, når vi designer, udvikler, afprøver og evaluerer nye løsninger til væsentlige samfundsmæssige problemstillinger. Vi har særligt fokus på børn og udsatte unges vej igennem uddannelse og videre i beskæftigelse. Læs mere om enheden og vores projekter her.

 

Stillingen som evalueringskoordinator

Alle vores effektevalueringer er så vidt muligt RCT baserede og vi har altid eksterne forskere tilknyttet som evaluatorer. Du bliver en del af vores interne evalueringsteam og får ansvaret for to studentermedhjælpere. Dit hovedansvar bliver at koordinere og supervisere alle datamonitorerings- og evalueringsaktiviteter i forbindelse med RCT-evalueringerne af to af vores indsatser; vores beskæftigelsesindsats for udsatte unge, NExTWORK samt vores folkeskoleindsats, der skal fremme trivsel gennem social og emotionel læring, Perspekt.

 

I stillingen vil du blive trænet i at gennemføre RCT-evalueringer fra start til slut samt opbygge stærke projektlederkompetencer. Du vil blandt andet blive ansvarlig for at:

 

 • Koordinere aktiviteter forbundet med evalueringen, herunder sørge for den nødvendige fremdrift i evalueringsaktiviteterne, løbende dokumentation af beslutninger, styre tidsplaner og budgetter samt sikre at milestones leveres til tiden.
 • Koordinere samarbejdet mellem implementerings- og evalueringsteamet samt eksterne samarbejdspartnere, herunder kommuner og forskere, så det er effektivt og produktivt.
 • Bidrage til evalueringernes udførsel og være i tæt dialog herom med Interventionschefen, så du fremmer dine kompetencer indenfor ledelse af komplekse projekter og høj kvalitets RCT evalueringer.
 • Sikre datagrundlaget for analyserne, herunder ansøgninger og dokumentation samt sikre adgang til datakilder, rense og merge data med registerdata hos Danmarks Statistik.
 • Løbende udføre relevante dataanalyser, der kan belyse datakvaliteten, målgruppens karakteristika og udviklingen i relevante outcome mål over tid og alder.
 • Lave udkast til analyser og dokumenter, der skal sikre højkvalitets RCT evalueringer, herunder løbende udføre styrkeberegninger samt bidrage til evalueringsprotokoller i form af Pre-Analysis Plans med henblik på offentliggørelse heraf.
 • Formidle resultaterne til det øvrige projekt team samt assistere i den eksterne formidling.

 

Profil og kvalifikationer

 • Du har en kandidat eller ph.d. grad i økonomi eller kvantitativ sociologi og har klaret dig godt på studiet, særligt i videregående mikroøkonometri.
 • Du har erfaring med dataanalyser på registerdata og er en dreven bruger af STATA for eksempel fra relevant (studie)job eller ph.d.-forløb.
 • Du trives med at varetage koordineringsopgaver og dokumentationsopgaver på en arbejdsplads med en høj grad af skriftlighed og samtidig at fordybe dig i analyser.
 • Du er god til at prioritere din tid og opgaver og veksle mellem disse efter behov og deadlines.
 • Det falder dig naturligt at være proaktiv, få nye idéer, ting til at ske og aktivt bidrage til at finde løsninger til de udfordringer, som hele tiden opstår når man skal lave evalueringer af sociale innovationer.
 • Du arbejder struktureret og systematisk og evner at fange de vigtige detaljer.
 • Du er nysgerrig af sind og ønsker at specialisere dig i at lave RCT evalueringer af sociale innovationer.
 • Du har gode formidlingsevner og behersker dansk og engelsk på højt professionelt niveau i skrift og tale.

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en projektansættelse på, i første omgang, 2 år med gode muligheder for at udvikle dig fagligt sammen med os samt for yderligere ansættelse. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er hos ROCKWOOL Fonden i hjertet af København. Der må forventes nogen rejseaktivitet i Danmark.

Om processen

Stillingen skal besættes hurtigst muligt og gerne i løbet af september. Send din ansøgning senest den 14. august 2018. Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis sendes pr. e-mail til kontakt@rfintervention.dk  Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til evalueringsteamet i RFI på 33344706.

 

Download stillingsopslag.

Forfattere