07.06.2018

Vil du hjælpe os med at finde innovative løsninger målrettet unge på erhvervsuddannelser?

nyhed

Vi søger en ny kollega til vores interventionsteam.  Du har en stærk faglig kvalitativ profil med flair for social innovation og projektkoordinering. Du bliver ansat som projektkoordinator på et initiativ, hvor vi arbejder for at finde løsninger, der kan få flere elever til at gennemføre erhvervsuddannelser.

 

Stillingen som projektkoordinator

Vi har sammen med tre erhvervsskoler udviklet en række idéer til, hvordan man kan gøre erhvervsuddannelserne mere motiverende for unge. Vi vil nu afprøve og videreudvikle disse idéer sammen med de tre erhvervsskoler vi samarbejder med i København, Næstved og Aarhus. Du vil som projektkoordinator være tæt på udviklingsprocessen på erhvervsskolerne. Du vil have dage, hvor du fysisk arbejder på de tre erhvervsskoler. Andre dage arbejder du på ROCKWOOL Fondens kontor, hvor du fordyber dig i den seneste viden indenfor feltet, laver skriftlig dokumentation af udviklingsprocessen, laver mødeplanlægning, opdaterer projektplaner mv. Du vil indgå i idéudviklingen af idéerne sammen med et stærkt tværfagligt team, der består af antropologer, servicedesignere, økonomer, sociologer m.fl.

 

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver:

 • At følge og støtte afprøvningen af de nye idéer på erhvervsskolerne i København, Næstved og Aarhus.
 • At indsamle indsigter fra elever og undervisere om potentialer og udviklingsmuligheder i de idéer vi afprøver.
 • Assistere programlederen, eksempelvis ved at koordinere aftaler med elever, undervisere mv. om afprøvningen af de nye idéer, udarbejde beslutningsoplæg og sikre den løbende dokumentation fra interne og eksterne møder.
 • Bidrage aktivt til videreudvikling af ideerne med teamets øvrige medlemmer.

 

Profil og kvalifikationer:

 • Du er uddannet antropolog, sociolog, statskundskaber eller lignende.
 • Du er relativt ny på arbejdsmarkedet, men har stiftet bekendtskab med at arbejde projektbaseret, herunder projektcyklus, tidsplaner, milepæle mv.
 • Du trives med at varetage projektkoordineringsopgaver og dokumentationsopgaver på en arbejdsplads med en høj grad af skriftlighed.
 • Du er en person, der kan lide at få nye idéer, får ting til at ske og bidrager til at finde løsninger til de udfordringer, som hele tiden opstår i et udviklingsprojekt.
 • Du arbejder struktureret og systematisk og evner at fange de vigtige detaljer.
 • Du har gode formidlingsevner og behersker dansk og engelsk på højt professionelt niveau i skrift og tale.
 • Kendskab til erhvervsuddannelserne er en fordel, men ikke en forudsætning.

 

Læs mere om ROCKWOOL Fonden og vores projekter her

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en projektansættelse på, i første omgang, 1 år med gode muligheder for at udvikle dig fagligt sammen med os samt for yderligere ansættelse. Tiltrædelse helst den 1. august 2018. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er hos ROCKWOOL Fonden i hjertet af København. Der må forventes en del rejseaktivitet i Danmark.

 

Om processen

Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Send din ansøgning senest den 25. juni 2018. Samtaler vil finde sted den 28. og 29. juni 2018.

 

Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis sendes pr. e-mail til pbr@rfintervention.dk Ansøgere, der har yderligere spørgsmål til stillingen, er velkomne til at kontakte programleder Pernille Brems på e-mail: pbr@rfintervention.dk eller telefon 20 53 70 85.

Forfattere