20.12.2017

Vil du hjælpe os med at finde løsninger på udfordringer for udsatte unge?

nyhed

ROCKWOOL Fonden er en upartisk og selvfinansieret fond, som støtter almennyttige formål. Vi  leverer uafhængig forskning og innovative løsninger til samfundsmæssige udfordringer gennem praktiske interventioner.

 

Vi søger lige nu en ny kollega til vores interventionsteam.  Du bliver en del af et stærkt hold af servicedesignere, antropologer, økonomer, sociologer m.fl., hvor vi designer, afprøver og evaluerer innovative løsninger til væsentlige samfundsmæssige problemstillinger.

 

Vi er på udkig efter en fagligt stærk kvalitativ profil med flair for social innovation og projektkoordinering til et helt nyt initiativ om virksomhedsbaseret læring for skoletrætte elever i udskolingen.

 

Om interventionsenheden

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed har vi en ambition om at skabe vidensbaseret nytænkning. Vi arbejder i krydsfeltet mellem evidens og social innovation – og altid med aktiv involvering af målgruppen og centrale interessenter rundt om den målgruppe, der skal have gavn af indsatsen.

 

Vi har et stærkt fagligt orienteret miljø, hvor vi arbejder i tværfaglige teams og alle leverer høj faglig kvalitet til de fastsatte deadlines.

 

I ROCKWOOL Fondens aktuelle strategi har vi et særligt fokus på udsatte unge og deres mulighed for at få en uddannelse og komme i beskæftigelse. Det afspejler sig i vores aktuelle projektportefølje. Læs mere om fonden og vores projekter her

 

Stillingen som projektkoordinator

Du får et job, hvor du har hands-on i en udviklingsproces, hvor vi skal co-designe og protype-afprøve en helt ny indsats for 15-16-årige, der er i risiko for ikke at få en brugbar 9. klasses afgangseksamen.

 

I jobbet skal du:

 

 • Assistere projekt-/programlederen med den praktiske udførsel af projektet, fx koordinere og tage referater fra interne og eksterne møder for at sikre den løbende dokumentation, opdatere projekt-log mv.
 • Udarbejde projektoplæg, præsentationer og lign. til styregruppemøder, workshops mv.
 • Arbejde selvstændigt på delopgaver i projektet, hvor du bidrager med og videreudvikler egen faglighed inden for kvalitative metoder og procesfacilitering.
 • Aktivt opsøge muligheder for at bidrage til projektets udførsel og være i tæt dialog herom med projekt-/programleder, så du udvikler kompetencer inden for ledelse af komplekse projekter.
 • Bidrage til et aktivt miljø i interventionsenheden, fx deltage i relevante møder, seminarer og lign. i og uden for fonden samt tage initiativ til sociale arrangementer.

 

 

Profil og kvalifikationer:

 

 • Som forudsætning for at søge jobbet er du uddannet antropolog eller service-, UX- eller interaktionsdesigner .
 • Du er relativt ny på arbejdsmarkedet, men har stiftet bekendtskab med at arbejde projektbaseret, herunder projektcyklus, tidsplaner, milepæle mv.
 • Du er en person, der kan få ting til at ske og og bidrager til at finde løsninger til de udfordringer, som hele tiden opstår i et udviklingsprojekt.
 • Du arbejder struktureret og evner at fange de vigtige detaljer.
 • Du trives på en projektorganiseret arbejdsplads i konstant udvikling.
 • Du har gode formidlingsevner og behersker dansk og engelsk på højt professionelt niveau i skrift og tale.

 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en projektansættelse på, i første omgang, 1 år med gode muligheder for at udvikle dig fagligt sammen med os samt for yderligere ansættelse på samme og/eller andre RFI-projekter. Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. marts 2018. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er hos ROCKWOOL Fonden i hjertet af København.

 

Om processen

Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Ansøgninger modtages løbende og senest torsdag den 11. januar 2018 kl. 12.00. Samtaler vil finde sted i starten af det nye år.

 

Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis sendes pr. e-mail til nmi@rfintervention.dk Ansøgere, der har yderligere spørgsmål til stillingen, er velkomne til at kontakte programleder Nina Middelboe på e-mail: nmi@rfintervention.dk eller telefon 29 16 17 73.

Forfattere