01.03.2018

Vil du i praktik i et stærkt tværfagligt miljø, hvor vi udvikler indsatser til udsatte unge?

nyhed

Synes du, at social innovation og impact-evalueringer er spændende? Vil du sammen med dygtige kollegaer finde løsninger på væsentlige samfundsudfordringer?

 

Vi søger 2 praktikanter i efterårssemestret til vores interventionsteam i ROCKWOOL Fonden.  Du bliver en del af et stærkt hold af servicedesignere, antropologer, økonomer, sociologer m.fl., hvor vi designer, afprøver og evaluerer innovative løsninger til væsentlige samfundsmæssige problemstillinger.

 

Vi er både på udkig efter studerende med kvantitativ baggrund (stud.polit, stud.oecon,) og kvalitative profiler (stud.scient.anth., stud.scient.soc eller studerende inden for eller service-, UX- eller interaktionsdesign).

 

Om ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

ROCKWOOL Fonden er en upartisk og selvfinansieret fond, som støtter almennyttige formål. Vi  leverer uafhængig forskning og innovative  løsninger til samfundsmæssige udfordringer gennem praktiske interventioner.

 

I Interventionsenheden har vi en ambition om at skabe vidensbaseret nytænkning. Vi arbejder i krydsfeltet mellem evidens og social innovation – og altid med aktiv involvering af målgruppen og centrale interessenter rundt om målgruppen, der skal have gavn af indsatsen.

 

Vi sætter fagligheden i højsædet, arbejder i tværfaglige teams og alle leverer høj faglig kvalitet til de fastsatte deadlines.

 

I ROCKWOOL Fondens aktuelle strategi har vi et særligt fokus på udsatte unge og deres mulighed for at få en uddannelse og komme i beskæftigelse. Det afspejler sig i vores aktuelle projektportefølje. Læs mere om Fonden og vores projekter her

 

Om stillingen som praktikant

Afhængig af din faglige profil og erfaringer fra evt. studiejob eller lign. kan dine opgaver være, at bidrage til:

 

  • Servicedesignudvikling (mødebooking, kvalitative interview og feltstudier, planlægning og afholdelse af co-design workshops, deltage i prototypeudvikling og afprøvning mv.)
  • Litteraturstudier (læse og vurdere litteratur mhp. anvendelse til social innovation )
  • Evalueringsdesign og analyse (design af RCT´er, analyse af registerdata og surveydata, udarbejdelse af styrkeberegninger mv.)

 

Du får varierende arbejdsopgaver på længerevarende interventionsprojekter, der vil være i forskellige faser: fra design og udvikling til RCT-evaluering og skalering. Som praktikant får du tid og rum til refleksion over egen læring og du får tilknyttet en mentor, der tager godt imod dig og løbende følger op på din læringsproces gennem praktikforløbet.

 

Din profil

Du læser aktuelt på kandidat-delen på økonomi, antropologi, design eller lign. relevante uddannelser. Udover at være en dygtig studerende er du et engageret menneske og går op i at være en god kollega i teamet.

 

Som person arbejder du struktureret, bruger gerne tid på at være grundig og fange de vigtige detaljer. Du trives i et tværfagligt miljø, hvor du på tæt hold følger og bidrager til vores vifte af interventionsprojekter, der adresserer udsatte unge.

 

Ansættelsesvilkår

Praktikperioden er fra 1. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området.

 

Arbejdsstedet er hos ROCKWOOL Fonden i hjertet af København.

 

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist torsdag 5. april 2018 kl. 12.00.

 

Ansøgning vedlagt CV og karakterudskrift sendes pr. e-mail nmi@rfintervention.dk Ansøgere, der har yderligere spørgsmål til stillingen velkomne til at kontakte programleder Nina Middelboe på e-mail: nmi@rfintervention.dk eller telefon 29 16 17 73.

Forfattere