22.11.2022

Virtuel konference om systeminnovation

nyhed

Fra den 28. november til den 2. december afholder ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed en virtuel læringsfestival med titlen “Making the System Shift”. Vi har samlet 50 fremtrædende systeminnovatører fra hele verden, der skal hjælpe os med at blive klogere på, hvordan vi i praksis kan lirke fastlåste systemer op, tackle de vilde problemer og bidrage til et fremtidssikret velfærdssamfund.

Ugen er sat sammen som en læringsrejse, der foregår over 17 sessioner – du er velkommen til at deltage i alle sessioner eller udvælge de sessioner, du finder relevante.

Mandag d. 28. november starter vi i selskab med Bo Lidegaard og ser på, hvorfor vi overhovedet har brug for systeminnovation. Herefter kobles en række cases på fra bl.a. uddannelse og sundhed.

Tirsdag d. 29. november kortlægger vi en række praksisstrategier og tilgange til arbejdet med systemforandringer – bl.a. med Madhav Chavan, entreprenøren bag organisationen Pratham, der sikrer kvalitetsuddannelse til millioner af underprivilegerede børn i Indien.

Onsdag d. 30. november står i evalueringens tegn, og vi undersøger sammen med en stjernerække af evaluatorer og praktikere, hvordan man kan italesætte progression og impact, når man arbejder på at forandre systemer.

Torsdag d. 1. december undersøger vi, hvordan investorer af alle typer må gentænke deres strategier for at understøtte systemforandrende arbejde. Mød blandt andre Big Society Capital (UK) og The Paul Ramsay Foundation (AU).

Fredag d. 2. december vender vi os med håb mod fremtiden og møder en række inspirerende og lovende innovatører, der viser, at det er muligt at gøre en forskel.

 

Læringsfestivallen foregår online og på engelsk, og det er gratis at deltage. Du kan se det fulde program og tilmelde dig her

Forfattere