Programkomite for interventioner

PROGRAMKOMITÉ FOR INTERVENTIONER

For at sikre høj standard og perspektivering mod skalering og national forankring af Fondens interventionsprojekter har bestyrelsen etableret Programkomiteen for interventioner. Programkomiteen for interventioner består af medlemmer med særlig erfaring i at designe, implementere og forankre praktiske interventioner samt medlemmer med akademiske kompetencer indenfor analyse af resultater fra randomiserede kontrollerede forsøg. Programkomiteen for interventioner er altid konsulteret, før bestyrelsen tager den endelige beslutning om at give en donation til et interventionsprojekt.

Medlemmer af programkomiteen for interventioner

Adm. direktør i Dansk Design Center. Tidligere direktør for Mindlab.
Direktør for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø. Tidl. partner i PricewaterhouseCoopers, tidl. direktør for Børn og unge i Gribskov Kommune, tidl. vicedirektør for Socialstyrelsen og tidl. direktør i Rambøll Management Consulting.
Professor, Institut for Økonomi, Uppsala Universitet. Tidligere generaldirektør for IFAU, Institut for Arbejdsmarked og Uddannelsespolitik i Sverige. Medlem af Nobel-komiteen for økonomi.
Forskningschef og professor, ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed. Tidligere medlem af formandskabet i Det Økonomiske Råd
Interventionschef, forskningsprofessor