Download billede  Kontakt

M +45 28 70 49 52
Anders Erlendsson
Senior social innovatør – interaktionsdesigner
MA Interaction & Service Design, Copenhagen Institute of Interaction Design 2014, Bachelor of Science in Engineering, Design and Innovation

Hos ROCKWOOL Fondens interventionsenhed designer jeg løsninger, der tager udgangspunkt i menneskers udfordringer/potentialer, relationer & interaktioner. For mig handler design om at omsætte viden til løsninger for mennesker ved at turde eksperimentere og være villig til at fejle.

Jeg interesserer mig for spændingsfeltet mellem det analoge og digitale, og for hvordan de to verdener kan supplere hinanden i skabelsen af nye produkter, services og software.

Jeg nyder at give mig i kast med ukendte opgaver og teknologi og tror at nysgerrighed og lysten til at lære er et helt centralt element i design.

At arbejde med ROCKWOOL Fonden er en spændende mulighed for at udforske og bidrage til at videreudvikle organisationens arbejdsproces og styrke samspillet på tværs af forskellige fagligheder, for derigennem at kunne undersøge den reelle effekt af nye interventioner.

Jeg tror at man kan bruge designværktøjer til at skabe et godt fundament for alle projekter. Derfor har min kæreste og jeg fornylig kastet os over et ambitiøst projekt og købt en lille skov i Småland. Her skal vi bygge et feriehus, som vi i fællesskab har skabt ved brug af klassisk design research, prototyping og skitsering.