Download billede  Kontakt

M +45 53 60 48 01
Jacob Schjørring
Lead service designer
BA. SOC., CAND.IT.

Interesseområder:

Igennem hele min karriere har jeg udforsket, hvordan man metodisk går til opgaven med at udvikle innovative løsninger på samfundets udfordringer. Min metodiske tilgang kombinerer designtænkning, brugercentreret design, kreativ problemløsning og forandringsledelse, og dén tilgang har jeg anvendt og forfinet i 100+ udviklingsprojekter i danske ministerier og kommuner.

Jeg får særligt energi af at tilrettelægge processer, der frisætter det kreative potentiale hos slutbrugere, praktikere og beslutningstagere, og som får folk til at skabe noget sammen, de ikke kunne have gjort hver for sig. Både fordi flere perspektiver giver bedre løsninger, og fordi det skaber langt bedre forankring hos dem, der skal føre ideerne ud i livet. Dette, samt min viden om de nyeste trends inden for offentlig sektorinnovation, er mit primære bidrag til interventionsenhedens arbejde.

Med 200+ offentlige præsentationer, keynotes og workshops i Danmark og internationalt er jeg aktivt engageret i at udbrede og forfine den designdrevne og brugercentrerede tilgang til offentlig sektorinnovation. Jeg har i min formidling særligt fokus på at hjælpe beslutningstagere med at forstå værdien af denne metodiske tilgang samt hvordan offentlige organisationer bedst muligt styrker deres innovative kapacitet.

Jeg har tidligere arbejdet 10 år i den offentlige innovationsenhed MindLab, senest som kontaktchef. Før det var jeg konsulent i Rambøll Management samt embedsmand i Kulturministeriet.

Få vores nyheder direkte i din inbox

Tilmeld