Nina Blöndal
Senior Evalueringsøkonom

Interesseområder:

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed arbejder jeg i krydsfeltet mellem forskning, evaluering og udvikling af sociale interventioner på skoleområdet. Jeg sørger for, at udviklingen af nye indsatser på skoleområdet er baseret på relevante kvantitative analyser, og jeg er ansvarlig for i samarbejde med kollegaer og eksterne forskere, at designe og kvalitetssikre fondens randomiserede effektevalueringer på skoleområdet.

Jeg beskæftiger mig ligeledes mere bredt med evaluering og metode i RFI, og med hvordan også andre former for evaluering kan bidrage til løbende udvikling, læring og vidensproduktion.

Jeg har en særlig interesse i skoleområdet og i hvordan, vi kan bidrage til at flere unge trives i skolen og lykkes bedre i livet efter skolen. Jeg brænder for at forstå de systemiske udfordringer, der gør at mange børn og unge ikke trives i det nuværende system, og at mange lærere ikke føler, de lykkes med at støtte de børn, der har det svært. Jeg inspireres af det daglige samarbejde med et stærkt tværfagligt team med en fælles mission og af de børn og unge, der deler deres oplevelser og viden med os.

Tidligere ansættelser:

Evalueringsspecialist for UNOPS Myanmar. Selvstændig konsulent med opgaver for bl.a. Asian Development Bank, USAID, International Finance Coorporation, The International Initiative for Impact Evaluation 3ie, IFAD, Danida, Social Impact, Coffey. Effektevalueringskonsulent i Verdensbanken. Fuldmægtig i Udenrigsministeriet. Forskningsassistent Københavns Universitet.