Kontakt

M +45 29 16 17 73
Nina Middelboe
Programleder
Cand.scient.adm.

Mine tidligere ansættelser har været hos:

 

Oxford Research, Københavns Kommune, Institut for Serviceudvikling og Syddansk Universitet.

 

Interesseområder:

 

Jeg har beskæftiget mig med udviklingsprojekter og gennemført mange evalueringer af indsatser inden for det sociale område, herunder udsatte børn og unge. Jeg har altid været drevet af at  bidrage til at skabe kvalificeret viden, der kan præge udviklingen på feltet.

 

Som programleder hos ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed har jeg en helt unik mulighed for at være en del af et stærkt tværfagligt og uafhængigt miljø, hvor social innovation og klassisk effektevaluering mødes.

 

Jeg arbejder især med projekter, der har til formål at ændre på en væsentlig samfundsmæssig udfordring: at unge med familiebaggrund fra lande i og omkring Mellemøsten og Nordafrika er overrepræsenterede i statistikkerne, når det handler om at mangle uddannelse og arbejde.

 

Aktuelt er jeg ansvarlig for:

 

  • Et projekt, der skal styrke sprogudviklingen – og dermed skabe et bedre fundament for læring – hos børn i 3-4 års alderen. Læs mere om TipsByText her

 

  • Et projekt, hvor vi skal designe og udvikle en ny intervention, der skal styrke unges mulighed for at gennemføre 9. klasses afgangseksamen. Det skal bl.a. ske gennem længerevarende ophold med virksomhedsbaseret læring uden for skolen.

 

  • At udvikle idéer til nye projekter, der kan styrke børn og unges mulighed for at få fodfæste inden for uddannelse og job.