Download CV  Download billede  Kontakt

M +45 26 23 08 06
Ulrik Lund-Sørensen
Programleder
Cand.scient.soc.

Mine tidligere ansættelser har været hos:

ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed, Rambøll Management, Københavns Kommunes Beskæftigelsesforvaltning, FN/UNICEF

 

Interesseområder:

En del af mit fokus har været på udvikling og implementering af management- og styringssystemer i den offentlige sektor både nationalt og internationalt. Jeg har primært arbejdet med emner relateret til beskæftigelse, uddannelse og integration og haft ansvar for at lede og styre udviklingsprojekter fra formulering af indledende ideer til implementering og evaluering af indsatser.

 

Jeg ser muligheden for at kombinere faglig viden og indsigt med udviklingen af praktiske løsninger på konkrete problemstillinger som en drivkraft i mit arbejde. En særlig motivation er det tætte samspil med brugere og interessenter, og muligheden for at sætte forskellige fagligheder i spil, i design, afprøvning og evaluering af nye indsatser.

 

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed er jeg ansvarlig for at generere ideer til nye sociale indsatser, planlægge og drive udviklingsprocesser samt evaluere og forankre indsatser. Jeg arbejder primært med beskæftigelsesområdet og har særligt fokus på indsatser målrettet udsatte unge. Jeg er i øjeblikket ansvarlig for udviklingen af en ny beskæftigelsesindsats, NExTWORK, der har som mål at få udsatte unge i uddannelse eller job.

Få vores nyheder direkte i din inbox

Tilmeld