Anders Erlendsson
Interaktionsdesigner
MA Interaction & Service Design, Copenhagen Institute of Interaction Design 2014, Bachelor of Science in Engineering, Design and Innovation

Interesseområder:

Som interaktionsdesigner tror jeg på, at de bedste designs tager udgangspunkt i menneskers udfordringer/potentialer, relationer & interaktioner. For mig handler design om at omsætte viden til løsninger for mennesker ved at turde eksperimentere og være villig til at fejle.

Jeg interesserer mig for spændingsfeltet mellem det analog og digitale og for hvordan de 2 verdener kan supplere hinanden i skabelsen af nye produkter, services og software.

 

Jeg nyder at give mig i kast med ukendte opgaver og      teknologi og tror at nysgerrighed og lysten til at lære er et helt centralt element i design.

 

At samarbejde med Rockwool Fonden er en spændende mulighed for at gå et spadestik dybere i research og scoping-arbejdet samt undersøge den reelle effekt af nye interventioner.

 

Jeg tror at man kan bruge designværktøjer til at skabe et godt fundament for alle projektor. Derfor har min kæreste og jeg fornylig kastet os over et ambitiøst projekt og købt en lille skov i Småland. Her skal vi bygge et feriehus, som vi i fællesskab har skabt ved brug af klassisk design research, prototyping og skitsering.

 

sson.dk

 

 

Har arbejdet med:

YOKE, Wolf by Wolf, Nueva, CIID, Metroselskabet, PHILIPS, LEGO, Swipp, Remories