Public Relations
16.07.2019
Rockwool Fonden i medierne

Det var ikke kun danskernes økonomi, som led et knæk, da finanskrisen pludselig kom buldrende for næsten 11 år siden. Det samme gjorde danskernes tilbøjelighed til at få børn. Den finansielle krises betydning for danskernes familieliv ser man fortsat i dag, hvor især den lavtuddannede gruppe af befolkningen får færre børn. Det viser et nyt studie fra Rockwool Fondens Forskningsenhed, som er udarbejdet i samarbejde med forskere fra en række nordiske universiteter.

04.07.2019
Rockwool Fonden i medierne

Sandsynligheden for at gennemføre sit studie kan være markant større, hvis man kom ind på sin førsteprioritet i stedet for sin andenprioritet. Det viser ny rapport fra Rockwool Fonden.

20.06.2019
Rockwool Fonden i medierne

I en ny bog, der udkommer fredag, af Rockwool Fondens forskningschef, Jan Rose Skaksen, fremgår det, at hvis arbejdsmarkedets kernetropper, personer i aldersgruppen ca. 25 til 60 år, arbejder lidt mere, end de gør i dag, vil beskæftigelsen stige med 67.000 fuldtidsbeskæftigede.

19.06.2019
Rockwool Fonden i medierne

Indslaget forekommer ca. 34 minutter inde i udsendelsen.

22.04.2019
Rockwool Fonden i medierne

Ny undersøgelse fra Rockwoolfonden har evalueret indsatsen med jobparathed og aktivering af nytilkomne. Resultat: Den har virket for mændene, men ikke for kvinderne.

22.03.2019
Rockwool Fonden i medierne

Starthjælpen, som fra 2002 reducerede ydelserne til de nye borgere med 35-40 procent, har givet dem et enestående analysemateriale, som kan give et solidt funderet svar på, hvad effekten er af at sænke ydelser meget. Flygtningene, der kom til Danmark før den 1. juli 2002, fik typisk kontanthjælp, nyankomne fik starthjælpens markant lavere beløb. Nu foreligger svaret i skikkelse af en rapport fra Rockwool Fondens Forskningsenhed, og budskabet er temmelig entydigt: Som integrationsværktøj duede starthjælpen ikke stort.

15.01.2019
Rockwool Fonden i medierne

Forældre, der udskyder deres barns skolestart, kan få bedre jobs, mere stabile parhold og højere karakterer til de øvrige børn, viser ny forskning fra Rockwool Fondens Forskningsenhed. Forskningsenheden har undersøgt, hvordan det er gået familier, som har ladet deres børn få et år mere i børnehaven.

06.12.2018
Rockwool Fonden i medierne

Årtiers tendens til mindre sort arbejde er brudt. Sidste år steg måneskinstimer med indbygget skattesnyd med 12 mia kr. Minister er ikke overrasket.

30.11.2018
Rockwool Fonden i medierne

På knap et par årtier har mænd fordoblet den tid, de bruger sammen med deres børn, viser en ny måling. Forsker kalder det en »kulturel revolution«.

30.11.2018
Rockwool Fonden i medierne

Danskerne arbejder ikke mere end før, vi har mere fritid, er mere sammen med vores børn og flekser mere på jobbet. Men vi er en tand mere stressede end for ti år siden, viser omfattende undersøgelse af danskernes brug af døgnets 24 timer.

1