08.07.2021

Studentermedarbejder søges til ROCKWOOL Fondens projektdatabase

I ROCKWOOL Fonden søger vi en studentermedarbejder med kendskab til programmering og IT, som kan arbejde ca. 15 timer om ugen. Vi søger en selvstændig, dygtig og engageret studerende, som har mindst 1½ år tilbage på studiet. Du er i gang med en uddannelse inden for IT eller en samfunds- eller naturvidenskabelig uddannelse som stud.polit., stud.mat-øk., stud.scient.soc., stud.polyt. e.l.

 

Arbejdet vil primært bestå i at assistere datamanageren med administration og vedligeholdelse af vores omfattende projektdatabase under Danmarks Statistiks forskerordning. Det vil derfor være en fordel, hvis du ud over kendskab til programmering og IT har kendskab til brug af statistiske/økonometriske software-pakker som Stata og R, men det er ikke en betingelse. Arbejdet omfatter modtagelse og kontrol af nye registerdata, fordeling af disse til projekter samt ajourføring og dokumentation af vores register- og variabellister. Vi bruger primært statistikprogrammet Stata i vores arbejde.

 

Desuden skal du efter aftale med datamanageren og i kontakt med det eksterne konsulentfirma, der administrerer vores IT, samt Danmarks Statistik hjælpe brugerne af projektdatabasen med spørgsmål om log-on, administrative spørgsmål, IT-problemer mv.

 

ROCKWOOL Fonden består af en forskningsenhed og en interventionsenhed, der begge bruger projektdatabasen, og undervejs vil der være lejlighed til at stifte bekendtskab med samspillet mellem teori og empiri, og evt. på sigt selv deltage i analysearbejde.

 

Vi tilbyder et studenterjob med ansvar og udviklingsmuligheder i et levende forskningsmiljø og en behagelig arbejdsplads beliggende i det centrale København.

 

 

Ansøgningsfristen er søndag den 15. august 2021.

Ansøgningen vedlægges eksamensudskrift.

 

 

Ansøgningen bedes sendes via e-mail til mbn@rockwoolfonden.dk  (skriv ”Student/MBN” i emnefeltet) eller via post (mrk. ”Student/MBN”) til:              

                                            ROCKWOOL Fonden

                                            Ny Kongensgade 6

                                            1472 København K

 

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til datamanager og compliancerådgiver Mia Bracht Nielsen på telefon 31 46 86 02 samt på hjemmesiden www.rockwoolfonden.dk