11.10.2021

Studentermedarbejder til ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

Er du en selvstændig og engageret studerende med flair for data og interesse for evaluering og evidens? Så er stillingen som studentermedarbejder i det kvantitative evalueringsteam hos ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed måske noget for dig.

ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed kombinerer kvantitativ og kvalitativ forskning med de nyeste designmetoder. Vi udvikler, pilottester og evaluerer sociale og innovative løsninger til genstridige og systemiske samfundsudfordringer. Vi har særligt fokus på at udvikle initiativer, der øger udsatte unges livsmuligheder med hensyn til uddannelse og arbejdsmarked.

Stillingen

Som studentermedarbejder i det kvantitative evalueringsteam i ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed indgår du i et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor du får et stort individuelt ansvar og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil få rig mulighed for at afprøve og udvikle dine faglige kompetencer på en arbejdsplads beliggende i det centrale København med gode muligheder for at udvide dit netværk.

I denne stilling vil du indgå i teamet bag effektevalueringen af indsatsen ”NExTWORK”, der evalueres gennem et lodtrækningsforsøg i samarbejde med forskere fra Institute for Fiscal Studies (IFS) i England. Din rolle vil være at holde øje med indrapporteringen af data fra de deltagende kommuner, lave konkrete dataanalyser med udgangspunkt i monitoreringsdata, surveydata og registerdata. Du kan desuden blive bedt om at bistå med øvrige dele af processen omkring evaluering af indsatsen, herunder praktisk assistance i forbindelse med forberedelse og evaluering af vores interventioner, informationssøgning og vurdering af kvaliteten af evidensgrundlaget. Hertil kommer mindre ad hoc-opgaver af analytisk såvel som administrativ karakter.

Om dig

Du studerer økonomi, datalogi-økonomi, matematik-økonomi eller lignende og har bestået to statistiske eller økonometriske kurser med gode karakterer. Indgående kendskab til Stata er en fordel. Du skal have mindst 1½ år tilbage på studiet og må gerne være bachelorstuderende og dermed have længere tid tilbage på studiet.

Som person er du struktureret, ansvarsbevidst, du har en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver såvel som dine kollegaer, og du tager selvstændigt initiativ til at finde og løse opgaver.

Ansættelsesvilkår

Studenterstillingen skal tiltrædes snarest muligt. Du skal kunne arbejde ca. 15 timer om ugen.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at skrive til evalueringsøkonom Helene Wind Fallesen på nedenstående mail.

Din ansøgning

Send din ansøgning inkl. CV og karakterudskrift fra din uddannelse senest tirsdag den 16. oktober 2021 kl. 12. Ansøgningen skal sendes til hwf@rfintervention.dk.

 

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 23-24. november.