2006
Forskning Indvandring og integration

En befolkning deler sig op?

bog - publikation by Marie Louise Schultz-Nielsen Anna Piil Damm og Torben Tranæs kommenteret og evalueret af Rikke Hvilshøj, Henrik Sass Larsen , Svein Blom
276 SIDER
ISBN 87-02-03000-4
UDGIVET AF Gyldendal

I En befolkning deler sig op? analyserer ROCKWOOL Fondens Forskningsenhed, hvordan befolkningen i Danmark fordeler sig på boligområder: Er det rigtigt, at befolkningen er meget delt op? At de højtlønnede ikke bor i de samme områder som de lavtlønnede? At de uddannede ikke bor de samme steder som dem uden uddannelse? At indvandrerne ikke bor de samme steder som danskerne? At de arbejdende ikke bor de samme steder som dem uden arbejde? Og deler vi os mere op i dag end tidligere?

Dette emne, blanding kontra opsplitning, er og navnlig vil blive et vigtigt tema i den politiske debat i de kommende år.

Bogens og det bagvedliggende forskningsprojekts resultater kommenteres af Minister for flygtninge, indvandrere og integration Rikke Hvilshøj, politisk ordfører for Socialdemokraterne Henrik Sass Larsen og forsker Svein Blom fra Statistisk sentralbyrå i Norge.

Forfattere

Marie Louise Schultz-Nielsen
Seniorforsker og projektchef

Se Biografi og udgivelser